Udgivelse af FutureFly Nordjylland

FutureFly Nordjylland – futurefly-nordjylland.dk

 

Ny hjemmeside tilhørende Finn Nielsen, FutureFly, har set dagens lys. Her er der tale om en direkte side omkring FutureFly, hvor man kan bestille materialer til fluebinding direkte med mere.

 

Tidligere har der været et delvis salg af FutureFly materialer via min anden hjemmeside, Lystfisker-liv.dk – hvor også andre emner har været en del af siden.

 

FutureFly Nordjylland, er også foruden at være en salgsside for produkter og fluebindingsmaterialer, også et sted som Lystfisker-liv.dk, dog ikke på samme størrelse, her er der fremadrettet er følgende emner der styrker siden:

  • Salg af Fluebindingsmaterialer.
  • Alle Nyheder fra FutureFly præsenteres her fremadrettet.
  • Fluebindere tilknytte FutureFly – nogle af Skandinaviens bedste – udfolder deres potentiale her i billeder og video.
  • Fiskenyt – herunder nyt fra Laksefiskeriet i de Danske vandløb (Skjern Å, Storåen, Varde Å, samt øvrige vestvendte Lakseåer og Gudenåen).
  • Fiskenyt – herunder nyt fra Lakse- og Steelhead fiskeriet i British Columbia, Canada – heraf nyt fra vores samarbejdspartnere som Tracey Hittel, Kitimat Lodge og grejbutikken Oscars i Smithers ved Bulkley, Morice og Skeena.
  • Fiskenyt fra Norge, ikke mindst fra sæsonen i Gaula, hvor vi selv er på plads i uge 29.
  • Der sælges og sendes til hele Skandinavien – bemærk at der er særlige salgsbetingelser for levering i Sverige og Norge, herunder at der for bankoverførsler tillægges gebyr (kr. 50,- Danske kr.). Derudover er alle priser tillige i Danske kr.


Gå ind under Materialer i menuen – se her hvad du gerne vil bestille, og send en mail eller ring omkring de varer du gerne vil købe – se i øvrigt købsbetingelser i menuen under rubrikken FutureFly Nordjylland.

 

Til alle jer derude – DEL MEGET GERNE!!! - FutureFly Nordjylland (futurefly-nordjylland.dk).
Send det videre til jeres bekendte inden for fluefiskeriet – PÅ FORHÅND TAK VENNER!!!

 

BEMÆRK – siden er selvfølgelig under udvikling, så der vil komme en del mere – ikke mindst omkring vores supergode fluebindere tilknyttet FutureFly, men også omkring Fiskenyt med nyt fra Lakse- og Steelhead Fiskeriet.

 

Finn Nielsen
FutureFly Nordjylland

FutureFly Retailer/Forhandler